VORMGEVING EN COMMUNICATIE

Vormgeving
De afdeling vormgeving van Sportscan heeft zich bewezen als belangrijke aanvulling op de onderzoeks- en advieswerkzaamheden van Sportscan. Veel opdrachtgevers maken van de gelegenheid gebruik om de resultaten van onderzoek te vertalen naar een aantrekkelijk vormgegeven product waarmee ze haar partners kan informeren. Zo biedt Sportscan de mogelijkheid om huisstijlen, goede brochures, eigentijdse flyers en posters te ontwikkelen. Ook voor het inrichten van presentatiestands, het vormgeven en bouwen van websites draait Sportscan haar hand niet om. Kijk voor voorbeelden op de pagina portfolio.

Communicatie met sportbestuurders  
Zeker in de sport is communiceren met de achterban aantrekkelijk maar ook lastig.
Contacten met sportbestuurders verlopen het
best wanneer men elkaar persoonlijk kent.
Helaas is deze wijze van communiceren erg tijdsintensief en moet er voor een andere wijze
van communiceren gekozen worden.  

In 2004 bracht Sportscan 'Sportbestuurder':
De Sportbestuurder is een belangrijke digitale informatiebvoorziening voor bestuurders en vrijwilligers van sportorganisaties. Voor de
laatste Sportbestuurder klikt u hier. De Sportbestuurder is onlosmakelijk verbonden met
de website www.sportvraag.nl. Deze site geeft antwoorden op veelgestelde vragen van bestuurders en vrijwilligers. De content is alleen toegankelijk voor abonnees, die aantrekkelijke kortingen krijgen op de Serviceproducten (momenteel 26 stuks).  

Digitaal clubblad
Vanuit de expertise met digitale nieuwsbrieven voor 'De Sportbestuurder' zijn voor meerdere organisaties digitale nieuwsbrieven ontwikkeld. Periodiek verschijnen er nieuwsbrieven voor onder andere: de KNKB (Kaatsbond), Impuls (Breedtesportproject Friesland), Loopclinics, Kies voor Hart en Sport en Lekker Fit (in samenwerking met de Nederlandse Hartstichting). Gesprekken met andere gemeenten zijn gaande. Voor sportverenigingen is een speciale website www.digitaalclubblad.nl ontwikkeld waarin een goedkope, snelle manier van communicatie met de leden wordt beschreven.

Voor een digitale nieuwsbrief van Sportscan; klik hier
De laatste edities van de nieuwsbrief van Sportscan kunt u hier bekijken.
Wilt u zich aanmelden voor één van onze Nieuwsbrieven? Geef hieronder het emailadres aan waarop u de nieuwsbrief wilt ontvangen. Vink de Nieuwsbrief aan waarvoor u zich wilt aanmelden en klik op 'Verstuur'.

De volgende nieuwsbrief wil ik graag ontvangen: